Oh, what a night till arenan

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Lidköping startar februari med en musikalkavalkad när David Lindgren och ytterligare tre av Sveriges främsta musikalartister kommer till arenan med Oh, what a night.
David Lindgren har tidigare gästat Lidköping och Läckö slott, bland annat tillsammans med Diggiloo. Nu kommer han till Sparbanken Lidköping arena med tre musikalkollegor.
Foto: Thomas Kühnel

Den 1 februari förvandlas Sparbanken Lidköping arena till musikalscen när David Lindgren, Bruno Mitsogiannis, Peter Johansson och Robert Rydberg tillsammans med dansare och musiker ger föreställningen Oh, what a night! - Our greatest musical hits 2020.

Publiken kommer att få höra dem sjunga några av de mest populära låtarna från musikaler som de själva spelat i, bland annat Signin' in the rain, Mamma Mia, Grease, Jesus Christ superstar och West side story.

– Lägger vi ihop våra samtliga år av erfarenhet kring musikaler och showbiz blir det en fantastisk skattkista. När vi arbetade ihop med Jersey boys hade vi grymt roligt, inför Oh, what a night-turnén kan det bara bli bättre och vi får dessutom plocka massor av favoriter ur flera musikaler. Vi är musikalnördar som jobbat ihop i många produktioner – blandningen av musik, tillit och skratt gör att man vill fortsätta många år framåt, 
säger David Lindgren, Peter Johansson, Robert Rydberg och Bruno Mitsogiannis i ett pressmeddelande.

Föreställningen produceras av Live nation, 2 entertain tillsammans med Vicky nöjesproduktion och stoppet i Lidköping är en del av en riksomfattande turné.

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.