• idag
  24 jan
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  25 jan
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  26 jan
  -1°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  27 jan
  -1°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Ny tillförordnad kultur- och fritidschef

Nyheter
PUBLICERAD:
Tobias Bengtsson.
Foto: Daniel Strandroth

Kultur- och fritid har en tillförordnad kultur- och fritidschef sedan i mitten av augusti efter Lars Svensson, som just nu är tillförordnad kommundirektör. Lars Svensson har tidigare innehaft båda uppdragen.

Tobias Bengtsson, verksamhetschef bibliotek, konst och kultur är den som har tagit över kulturchefsrollen och han kommer att finnas kvar till dess en ny chef är på plats. Rekrytering startar inom kort.

Biträdande chef för bibliotek, konst och kultur, Kajsa Forsell, tar över Tobias Bengtssons uppgifter under tiden.

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.