Narkotikaklassat läkemedel stulet på Skas

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Vid tre tillfällen har någon stulit narkotikaklassat läkemedel på Skaraborgs sjukhus Skövde.
Foto: Katarina Kresak
Vid tre tillfällen har någon stulit narkotikaklassat läkemedel från läkemedelsförrådet på Skaraborgs sjukhus Skövde. Anmälaren misstänker att personal kan ligga bakom stölderna.

Det finns inga misstankar om vem som genomfört stölderna och det finns heller inte några iakttagelser. Men anmälaren uppger att det inte funnits några skador på dörren till läkemedelsförrådet och endast personal, cirka 40 personer, har nyckel till rummet. Anmälaren misstänker därför att någon från personalen kan ligga bakom stölderna.

Det finns inga spår eller någon kameraövervakning.

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.