Dödshotade sin mamma med sax

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Foto: Oskar Sjölander
En man i 50-årsåldern åtalades på onsdagen för att ha hotat sin mamma till livet.

Enligt den stämningsansökan som lämnades in till Skaraborgs tingsrätt var det i mitten av augusti som en Nossebrobo i 50-årsåldern riktade en sax mot sin mamma och hotade att döda henne. Samma dag ska han också ha slagit till mamman i magen med knytnäven.

Åtalet omfattar tre punkter; misshandel, olaga hot och ringa narkotikabrott. Polisen hittade enligt stämningsansökan också en mindre mängd cannabis på mannen när han greps.

Den åtalade erkänner brott, men säger också i förhör att han var så full att han inte minns händelsen.

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.