• idag
  13 aug
  24°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  14 aug
  26°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  15 aug
  26°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  16 aug
  27°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  17 aug
  27°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Nytt forum utreder lekplats i Mellby

Bostad & byggen
PUBLICERAD:
Frågan om lekplats i Mellby ska utredas av kommunens landsbygdsutvecklare.

En medborgare i Lidköping lämnade in ett önskemål om lekplats i Mellby. Samhällsbyggnadsnämnden som tidigare har en färdig plan för kommande lekplatser ansåg inte att det var prioriterat med en lekplats i Mellby som ligger utanför stadsmiljön. Ärendet hänvisas till en landsbygdsutvecklare som tillsammans med lokala aktörer ska utreda möjligheten till lekplats.

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.