Emil trea och tvåa på Mantorp

Publicerad:
Emil Roman Karlsson.

BILSPORT: Emil Roman Karlsson, Lidköping, svarade för en vass insats vid helgens körning på Mantorp Park i klassen Legends Master då han kom trea i första racet och tvåa i det andra. Innebär ledning inför den sista tävlingen på Gelleråsen i Karlskoga den 28 september.

– Så skönt att fixa andraplatsen då jag körde förbi på slutet. Vi knäckte vevaxeln på träningen inför tävlingen och fick slita med att få in en ny motor men det löste sig på ett bra sätt, säger Emil.

Artikeltaggar

Emil Roman KarlssonMotorsport

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare