• idag
  6 apr
  13°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  7 apr
  12°
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  8 apr
  12°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  9 apr
  12°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  10 apr
  10°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Okände mannen nu identifierad

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
En äldre man som inte kunde redogöra för vem han är påträffades på ett tåg som anlände till Skövde resecentrum på lördagsförmiddagen.

Polisen försökte under dagen bringa klarhet i hans identitet och sjukhus i regionen kontaktade liksom polismyndigheten i Skåne därifrån tåget som mannen var på kom ifrån. Mannen var i 80-årsåldern och hade operationsskador i ansiktet.

Strax före 15.00 på lördagen hade mannen identifierats. Han kom från ett vårdhem i skånska Höör som han försvunnit från under natten. Polisen tackar alla som varit behjälpliga under sökandet/arbetet med att identifiera och återbörda mannen till sitt hem.

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.