Hoppa till huvudinnehållet

Dansant i Mossängens lada

Publicerad:
Att dansa linedance gick som en dans med Kamma Steen som ledare.
Att dansa linedance gick som en dans med Kamma Steen som ledare. Foto: Emma Hjorth

- Sju, ått!

De som i lördags besökte Mossängens gårds sommarfest lärde sig att räkna till åtta. I alla fall de som prövade på linedance innan buffén och livemusiken drog i gång.

"En, två, tre, fyr, fem, sex, sju, ått, å en två..." Räknerskan är Kamma Steen, Trollhättan. I lördags höll hon i prova på-linedance när Mossängens gård anordnade sommarfest för fjärde året i rad. Ett 15-tal personer av varierade nationaliteter vågade sig på att testa denna form av dans. Trots att det var första gången för många av deltagarna visade det sig faktiskt också gå som just en dans.

Buffé och musik

Efteråt dukades kvällsbuffén upp innan det var dags för favoriterna The Harvesters att inta scenen. Tillsammans med trion Atlas gastar från Trollhättan (som förövrigt försökte värma upp linedancearna innan det var dags för dans) underhöll de gästerna till sent in i den varma julinatten.

Artikeltaggar

Atlas gastarHåleLäsarnasMossängens gårdNyheterThe Harvesters

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.