Tänk utanför boxen

Insändare
PUBLICERAD:
Värmeverket i Lidköping.
Foto: Sören Turesson

“Vår verksamhet luktar - helt luktfri kommer vi inte att bli”, säger produktionschefen på värmeverket, Christian Olausson i NLT den 5 juli.

Han visar därmed att han inte riktigt förstått kritiken och en oförmåga att tänka utanför boxen. Så vitt jag förstått har ingen begärt att verksamheten på värmeverket ska bli luktfri, men att det inte sprider lukter som kan sättas under rubriken stank.

Tänk om och lagra och elda något som luktar gott i stället till exempel svensk skogsflis. Det vore väl en lukt att sprida över Lidköping.

Lasse Liten

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.