Regeringen irriterar

Insändare
PUBLICERAD:
Foto: Martina Holmberg / TT

Bra insändare av Laila Strandberg! En häxjakt på rökare som pågått alltför länge. Det finns verkligen värre saker att förfasa sig över än rökare.

Låt näringsidkare själva få bestämma över hur de vill att deras verksamhet skall skötas. Detta evinnerliga pekpinneri från regeringen är oerhört tröttsam.

Finns det något annat land än Sverige som stiftar en massa lagar som polisen inte hinner med att se till att de efterlevs? Ta till exempel förbud mot nedskräpning. Glasspapper, godispapper, flaskor av allahanda material överallt. Har regeringen inget annat att göra än att irritera, så avgå!

Anna Dicander

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.