• fredag
  30 okt
  10°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  31 okt
  11°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  1 nov
  13°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  2 nov
  13°
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Daniel Andersson: “Jag gör inga affärer med kommunen”

Insändare
PUBLICERAD:
Insändarsvar till företagare i Essunga kommun.

Nöjda företagare?

Enligt den sammanställning som Svenskt Näringsliv gjort är det sammanfattande omdömet om Essunga kommun följande (98 stycken svarade):

1 st = Dåligt.

2 st = Inte helt godtagbart.

18 st = Godtagbart.

30 st = Bra.

30 st = Mycket bra.

13 st = Utmärkt.

4 st = Vet ej.

Med detta som bakgrund behöver vi lyssna på våra innevånare och företagare så vi kan bli bättre. Vi som kommun får aldrig bli nöjda då vi är en serviceorganisation för våra medborgare.

Helt riktigt äger jag hälften av Tre-by AB och har gjort det sedan vi startade år 2008. Jag är tjänstledig från detta arbete sen jag tog uppdraget som kommunalråd. Jag skriver inga fakturor eller gör några affärer med kommunen. Skulle det uppstå en jävsituation så deltar man inte i ärendet oavsett vad det gäller.

Undertecknad kan inte ta del av samma förmånliga avgångsavtal som tidigare kommunalråd gör. Vi har ändrat dessa regler vilket jag tycker är väldigt bra så när mitt uppdrag är över vill jag ha ett jobb. Jag är egenföretagare i grund och botten.

Till sist ha en trevlig sommar och tack för ordet.

Med vänlig hälsning Daniel Andersson kommunalråd Essunga kommun

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.