Hon ska representera kommunen på EU-möte

Nyheter
PUBLICERAD:
Najwa Abed Alkareem åker till Bryssel för att lyfta fram goda exempel från Götene kommuns integrationsarbete.
Foto: Göran Gustafsson
Götene kommuns integrationsassistent Najwa Abed Allkareem har blivit inbjuden att representera kommunen och Sverige på EU-konferensen ”Conference on EU funds coordination for integration of migrants” i Bryssel den 27 juni.

Konferensen handlar om hur EU:s fonder och program kan främja integrationen på landsbygden. Representanter från medlemsstaterna och AMIF, ERDF, ESF, FEAD, Erasmus och EAFRD och intressenter kommer att diskutera hur EU kan stödja medlemsstaternas arbete i integration av tredjelandsmedborgare i EU:s kommande programperiod 2021-2027.

Nawja kommer att dela med sig erfarenheter och lyfta fram goda exempel från Götene kommuns integrationsarbete och projekt som har fått finansiering från EU.

Konferensen arrangeras av Europeiska kommissionen Directorate-General (DG) for Agriculture and Rural Development.

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.