Polisen larmades till storbråk

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
På lördagskvällen ska bråk ha uppstått mellan ett 40-tal ungdomar i Skara. När polisen kom till dit ska det ha varit lugnt på platsen.

Bråket uppges ha skett i samband med en fest i en samlingslokal. Polisen larmades efter att bråk uppstått vid 21-tiden men när de kom fram hade det lugnat ner sig.

– När vi kom till platsen hade en av grupperingarna försvunnit från platsen. Vi jagade rätt på några ungdomar som vi pratade med, men det hela slutade i att det inte skrevs någon anmälan överhuvudtaget, säger Sara Andersson på Lidköpingspolisen, till Skaraborgs läns tidning.

Vakthavande befäl hos polisen i region Väst berättade vid 23-tiden att det fortsatt var oklart vad som egentligen skett på plats, men att man konstaterat att det varit någon form av bråk.

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.