• idag
  11 juli
  16°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  12 juli
  18°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  13 juli
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  14 juli
  20°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  15 juli
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Skara sommarland ska skrämmas i höst

Nyheter
PUBLICERAD:
Under några dagar i höst byter Skara sommarland skepnad. Parken satsar för första gången på ett halloweenfirande.

I torsdags öppnade Skara Sommarland för sommaren. Samtidigt avslöjades att nöjesparken ska göra en ny satsning i höst, när man under några dagar öppnar för ett “rysmysigt” halloweenfirande, kallat Scary Sommarland.

Nöjesparken berättar i ett pressmeddelande att det är premiär för halloweensatsningen den 26 oktober. och man att man sedan har öppet även den 27:e samt från den 30 oktober till den 3 november.

- Scary Sommarland vänder sig till hela familjen och vår huvudsakliga målgrupp kommer vara barn upp till 12 år. Vi hoppas att parken kommer locka barnfamiljer som vill uppleva saker tillsammans, precis som i parken på sommaren. Man kommer både kunna ha mysigt och bli lite skrämd i våra nya miljöer och attraktioner, säger kommunikatören Emma Edqvist.

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.