Hoppa till huvudinnehållet

Vd:n lämnar Centrumbostäder

Publicerad:
Centrumbostäders vd Stefan Rånes lämnar jobbet i Skara efter sommaren .
Centrumbostäders vd Stefan Rånes lämnar jobbet i Skara efter sommaren . Foto: Christer Clausson

Stefan Rånes slutar efter sommaren som vd för Centrumbostäder i Skara.

I höst börjar han som vd för Mariehus AB, det kommunägda bostadsföretaget i Mariestad.

– Jag är oerhört nöjd över min tid i Skara. Bolaget har haft en fantastisk resa från låga vinster till att idag leverera ett väldigt bra resultat. Jag har haft tio lärorika år och vill ta tillfället att tacka alla som har varit med på resan, säger Stefan Rånes i ett pressmeddelande.

Stefan Rånes gör sin sista dag för Centrumbostäder den 31 augusti. Han tillträder sin nya tjänst i september.

– Vi kan bara gratulera Stefan till nytt jobb och Mariehus till en riktigt bra rekrytering. Stefan har lyft hela fastighetsbolaget i Skara under sina drygt tio år här. Han har drivit igenom byggnationer och fått samman Näringsrådhuset i Skara AB och Centrumbostäder till en helhet. Han lämnar bolaget välskött, med bra resultat som lever upp till ägarens krav, säger styrelsens ordförande Thomas Karlsson i pressmeddelandet.

Artikeltaggar

Bostad och byggenCentrumbostäder ABNyheterSkagersvikStefan Rånes

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.