Misslyckad parkering på Storgatan

Nyheter
PUBLICERAD:
Det blev inte den mest lyckade parkeringen för den här bilen på Storgatan i Nossebro. Anledningen ska vara ett mekaniskt haveri.
Foto: Mattias Olsson
Under tisdag morgon och förmiddag har en bil stått parkerad på ett inte helt lyckat sätt längs Storgatan i Nossebro.

Bilen ser ut att ha varit på väg in i en parkeringsficka men stannat innan den kommit in, vilket innebär att en del av bilen står på själva Storgatan, vilket kan skapa problem för den som inte är uppmärksam. Bilen saknar registreringsskyltar.

– Vi har identifierat ägaren, som har lovat att flytta bilen. Exakt när det blir kan jag inte säga, att den står där den står ska bero på ett mekaniskt haveri, säger Per Larsson, stationsbefäl på Polisen i Lidköping.

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.