Lidköpings offentliga mat kan prisas

Nyheter
PUBLICERAD:
Lidköping är nominerad i sex klasser när White guide junior och senior ska dela ut pris.
Foto: Sören Turesson
Lidköping kan få sex priser när restaurangguiden White guide junior och senior ska lyfta den offentliga matlagningen.

Lidköping är nominerad i sex kategorier när det är dags för White guide junior och White guide senior att dela ut priser för att uppmärksamma och förbättra gastronomin i de offentliga köken.

Nomineringarna är årets hållbara skolmatskommun, förskoleskolekök, skolrestaurang, årets seniormåltid, årets måltidschef och årets boendechef. Till årets boendechef är Ann Eriksson, enhetschef för Bäcklidens äldreboende i Vinninga, nominerad och i årets måltidschef är det kostchef Nathalie Torstensson som är nominerad.

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.