• idag
  6 aug
  16°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  7 aug
  27°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  8 aug
  26°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  9 aug
  26°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  10 aug
  25°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm

Ny singel med Sundblad

Musik
PUBLICERAD:
Foto: Magnus Ragnvid

Oundvikliga - det är namnet på Linda Sundblads nya singel. Låten, en stillsam historia med drag av visa och jazz, är Lidköpingssångerskans första släpp sedan sedan Bridges (2017) och kommer enligt uppgifter på hennes Facebooksida att ingå på kommande albumet Det finns ett hav för dom som vågar.

Linda Sundblad slog igenom i slutet av 90-talet med Lambretta. Efter gruppens upplösning har hon varit verksam som soloartist, men även skrivit låtar till bland andra Fibes, oh fibes!, Amanda Jenssen och Darin.

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.