Flera fall av påverkade förare

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Polisen i västra Skaraborg har under måndagen hanterat flera fall av drograttfylleri.

Vid 13.16 stoppades först en man i 45-årsåldern på moped i Götene som misstänks ha gjort sig skyldig till drograttfylleri.

Och drygt en timme senare var det dags igen. Den här gången var det en man i 30-årdåldern som även han blev misstänkt för drograttfylleri i samband med att han framförde en bil i Majorsallén i Gamla Staden.

Mannens körkort blev omhändertaget i samband med händelsen.

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.