• idag
  6 aug
  20°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  7 aug
  27°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  8 aug
  26°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  9 aug
  26°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  10 aug
  25°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm

Jimmie Åkesson till Vara

Politik
PUBLICERAD:
Hannya Jörtoft (SD) ser fram emot att Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson kommer på besök vid partiets valstuga på torget i Vara.
Foto: Privat
Den 23 maj kommer Jimmie Åkesson (SD) besöka Sverigedemokraternas valstuga på torget i Vara.

Jimmie Åkesson har just startat en turné i landet för att besöka ett antal kommunföreningar och valkampanjare inför EU-valet. Den 23 maj kommer han att göra de lokala företrädarna för SD sällskap i partiets valstuga på torget runt lunchtid innan han åker vidare till nästa stopp i Skaraborg.

– Det är jättekul att Jimmie vill besöka oss i Vara, vi har jobbat hårt här. Vi fick ett bra resultat i senaste valet och känner att vi påverkar den lokala politiken allt oftare. Det känns stort att kunna erbjuda våra sympatisörer möjligheten att hämta sin valdesel direkt från Jimmie Åkesson, säger Hannya Jörtoft i ett pressmeddelande.

Så här jobbar Nya Lidköpings-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.