Eva Haglund 90 år

Publicerad:

90 år fyller den 1 februari Eva Haglund, Björken, Ardala-

gården. Hon är född i Sörbygden i Jämtland och har arbetat inom Konsum i hela sitt yrkesverksamma liv, från den egna Konsumbutiken till varuhuset Forum i Sundsvall. Hon blev redan 1953 änka med två små döttrar. Hon tog körkort 1954 och köpte egen bil.

Eva byggde hus i Matfors 1963 och arbetade då på Forum i Sundsvall. Några år efter pensioneringen flyttade hon till Skara där en dotter bodde. Hon är intresserad av porslinsmålning och har spelat boule.

Artikeltaggar

Födelsedagar

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare