Hoppa till huvudinnehållet

Birger Lindahl

Publicerad:

Birger Lindahl
Birger Lindahl

Birger Lindahl, Helsingborg, har avlidit i en ålder av 87 år. Han har bland annat varit skolchef i Lidköping.

Birger Lindahl var född i tyska Lübeck. Han bodde i Sundsvall, Stockholm, Haparanda, Nyköping och Filipstad innan han 1977 kom till Lidköping och arbetade som skoldirektör. Sedan 1996 var han och hustrun Birgitta bosatta i Helsingborg.

Birger var engagerad i Moderaterna och representerade partiet i landstinget, där han också satt med i kulturnämnden. I Lidköping var han bland annat vice ordförande i polisstyrelsen. Under Lidköpingstiden tillhörde han SSW.

Artikeltaggar

Dödsfall

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.