Hoppa till huvudinnehållet

Eva tar över saxen hos Din hårvård

Publicerad:

Din hårvård på Storgatan har bytt ägare och i dag står Eva Andersson på egna ben i en hårsalong hon känner väl till sedan 43 år tillbaka.

Efter att ha satt lite av sin egen prägel öppnar Eva Andersson Din hårvård på Storgatan i egen regi.
Efter att ha satt lite av sin egen prägel öppnar Eva Andersson Din hårvård på Storgatan i egen regi. Foto: Peter Hallbäck

– Det mesta kommer att vara sig likt, jag vill inte ändra på ett vinnande koncept, säger hon.

Eva Andersson har lång erfarenhet som frisör.

– När jag var yngre ville jag bli frissa eller mamma och jag blev frissa. Jag startade här när jag var 16 år och arbetade som lärling under fyra år innan jag klarade mitt gesällprov i Skövde 1976. Nu har jag varit här i 43 år, berättar hon.

Eva Andersson tycker att hon valt helt rätt yrke och det bästa med detta är alla fina kundkontakter hon har och har fått genom åren. Alla i en kundkrets som geografiskt kommer från Nossebro och någon eller några mils radie som Sollebrunn, Främmestad, Grästorp och Jonslund.

När nu Eva Andersson tagit över Din hårvård blir det mesta som sagt sig likt. Även öppettiderna är de samma, Eva Andersson tänker att vara i sin hårsalong måndag, tisdag, torsdag och fredag medan hon som vanligt har vikt onsdagarna åt Kerstinsås äldrehem.

Artikeltaggar

Essunga kommunNyheter

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.